Tietoa palvelusta


Palvelun tuottaa Etelä-Karjalan Osuuskauppa.

Polttoöljypalvelusta voit tilata polttoöljyä mihin vuorokauden aikaan tahansa. Tilaukset käsitellään seuraavana arkipäivänä. Rekisteröidyttyäsi saat käyttöösi vaivattoman tilauspalvelun ja näet polttoöljyn reaaliaikaisen hinnan.

Voit tehdä polttoöljytilauksen myös palauttamalla tilauslomakkeen lähimpään Eekoon toimipaikkaan. Varaudu todistamaan henkilöllisyytesi lomaketta palauttaessasi.

Etelä-Karjalan Osuuskaupan asiakasomistajana saat Bonusta yksityistalouden polttöljyostoistasi. Bonus kirjautuu kokonaisuudessaan sille kuukaudelle, jolloin laskutamme tilauksesi ensimmäisen erän.

Toimitusehdot:

  • Öljyn hinta määräytyy tilauspäivän mukaan. Klo 13 jälkeen tulleet tilaukset käsitellään seuraavan päivän tilauksina.
  • Öljy toimitetaan asiakkaan säiliöön säiliöautotoimituksena, ja toimitettu määrä mitataan virallisesti hyväksytyllä nestemäärämittarilla.
  • Pienin ilman lisämaksua toimitettava määrä on 1000 litraa. Mikäli tilattu määrä on alle 1000 litraa tai toimitus muutoin jää pienemmäksi myyjästä riippumattomista syistä, peritään kulloinkin voimassa oleva pientoimituslisä.
  • Mikäli öljytoimitus jää tilatusta määrästä oleellisesti vajaaksi esim. öljyn loppuessa autosta, puuttuva määrä toimitetaan jälkitoimituksena samalla litrahinnalla. Sekä alkuperäinen että jälkitoimitus laskutetaan yhtenä toimituksena. Puuttuvien määrien toimituksissa myyjä ei ole velvoitettu alle 500 litran lisätoimituksiin automaattisesti.
  • Normaali toimitusaika on taajama-alueilla 3-5 työpäivää ja taajamien ulkopuolella 3-6 työpäivää. Toimitusaika lasketaan alkaen tilauspäivää seuraavasta työpäivästä. Kuljetustilanteesta riippuen toimitus voi tapahtua myös tätä aikataulua nopeammin.
  • Kuljetusliikkeellä ja myyjällä on oikeus kieltäytyä toimittamasta öljyä, mikäli asiakkaan laitteisto ei ole määräysten mukaisessa kunnossa, esim. ylitäytön estin ei toimi tai sitä ei ole lainkaan. Samoin myyjällä ja kuljetusliikkeellä on oikeus olla toimittamatta tilattua öljyä, mikäli säiliöautolla ei ola esteetöntä ja turvallista pääsyä purkupaikalle tai mikäli purkupaikalla on turvallisuuden vaarantavia puutteita. Myös talviaikaan purkupaikalle on oltava esteetön pääsy.
  • Maksuaika on noin 14 vuorokautta toimituksesta. Maksettaessa erissä lisätään kuhunkin erään kulloinkin voimassa oleva laskutuslisä.
  • Tarvittaessa asiakkaan luottotiedot tarkastetaan Suomen Asiakastiedon rekisteristä. Maksuhäiriötilanteessa myyjällä on oikeus vaatia etukäteismaksu.
  • Myyjä ei vastaa vahingoista, jotka aiheutuvat myyjän saamista virheellisistä tai puutteellisista tiedoista. Myyjä ei myöskään ole vastuussa vahingoista, jotka aiheutuvat tuotteet virheellisestä varastoinnista, käsittelystä tai asiakkaan säiliön epäpuhtauksista.
  • Mahdolliset huomautukset on tehtävä kahdeksan (8) vuorokauden kuluessa toimituksesta.

POLTTONESTEET

POLTTONESTEETMaksun perusteMaksun suuruus
Pientoimituslisä    

- Biolämmitysöljy ja moottoripolttoöljy

 Toimitus alle 1 000 litraa 50 €
- Dieselöljy  Toimitus alle 1 500 litraa  50 €
- Raskas polttoöljy  Toimitus alle 10 000 kg  75 €
Astiointilisä Vain öljytuotteiden varastointiin tarkoitettuihin astioihin. Tynnyri on pienin hyväksyttävä astia. 0,20 €/litra
Hätätoimitusmaksu, polttonesteet Hätätoimitus toimitetaan arkipäivänä 24h sisällä asiakkaan tilauk­sesta. 200 €
Pyhälisä, polttonesteet Veloitetaan asiakkaan pyytämistä ja erikseen sovittavista polttoaineiden sunnuntai- ja pyhätoimituksista 350 €Eekoon polttoöljypalvelun yhteystiedot

Puh. 010 762 0326 (0,0828 €/puhelu + 0,1199 €/min)
Sähköposti: eekoo.polttooljy@sok.fi
Asiakaspalvelu palvelee arkisin klo 8-13.